Yaratıcı Endüstrilerde Tasarımın Rolü Uluslararası Panel&Çalıştay

The event is expired

İSTKA Yaratıcı Endüstriler Mali Destek Programı tarafından desteklenen, Kadir Has Üniversitesi tarafından yürütülen DESIGNHUB-İST Tasarım, Eğitim ve Uygulama Merkezi ve YEKON tarafından yürütülen İstanbul Yaratıcı Endüstriler Merkezi projelerinin ortak etkinliği 20 Ocak 2023 Cuma günü saat 09:30-12:30 arasında Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir. (Zoom üzerinden çevrimiçi katılım imkânı da bulunmaktadır.)

Başvuru için; https://forms.gle/JEYxbVrnJfNviqmL8

Etkinlik İçeriği,

Yaratıcı Endüstrilerde Tasarımın Rolü: Türkiye ve Dünya’dan örnekler

 

Tasarım, farklı disiplinleri inovatif üretim noktasında buluşturur, bizleri farklı teknikler öğrenmeye ve kendimizi geliştirmeye yöneltir, disiplinlerarası bakış açısı ve meslek pratiği kazanmamızı sağlar.

Tasarım yaratım ve üretim süreçlerinde, kullanıcıların beklentilerindeki güncel değişiklikleri anlayarak, ürün ve hizmetlerin tasarım odaklı düşünme perspektifinde değerlendirilmesi önemlidir.

 

Bu panelde, bu kapsam çerçevesinde yaratıcı endüstrilerin lokomotif sektörlerinden olan tasarımın farklı alanlarından profesyonellerin katılımıyla Yaratıcı Endüstrilerde Tasarımın Rolü’nü konuşacağız.

 

*Etkinlik ücretsizdir.

Sorularınız için [email protected] veya [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

 

 

*İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “DESİGNHUB- İST Tasarım, Eğitim ve Uygulama Merkezi” Projesi kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı veya Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup, içerik ile ilgili tek sorumluluk yararlanıcıya aittir.

 

Program

20 Ocak 2023 09:30
20 Ocak 2023 12:30

İletişim

DESIGNHUB-IST